VERKOCHT

Best of both worlds!
Stijlvol wonen, omringd door groen EN op steenworp afstand van het centrum van Rotterdam. Deze royaal bemeten dubbele benedenwoning met grote tuin heeft het allemaal!

Gelegen in een prachtig herenhuis uit 1912, ooit gebouwd voor de notabelen van Rotterdam en een plek voor de liefhebber die de goed bewaarde originele details weet te waarderen. Door de jaren heen is de woning van alle hedendaagse luxe voorzien en goed onderhouden.

Het Liskwartier is geliefd en kenmerkt zich door de vele lanen en singels. Dit geldt zeker voor de groene Bergselaan met de mooie Bergsingel om de hoek. Het is er rustig wonen, terwijl de stedelijke voorzieningen zeer makkelijk te bereiken zijn. Zo is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A13, A16 en A20) en het openbaar vervoer (Centraal Station op ca. 7 minuten fietsen en Station Noord binnen 2 minuten, tram/bus op loopafstand). Ook bevinden zich diverse supermarkten en avondwinkels in de directe omgeving. Het Liskwartier grenst onder andere aan het Oude Noorden waardoor je de gezelligheid van leuke horecaspots en de unieke winkeltjes binnen no time kunt opzoeken. Maar ook het vele groen in de omgeving, zoals Kralingse Bos, Bergse Plassen, De Rotte etc. wat Rotterdam te bieden heeft, kan makkelijk met de fiets bereikt worden.