VERKOCHT!

Wat een geweldig huis! Dit is absoluut “TURN KEY” te noemen. Een hele fijne tussenwoning op eigen grond, waar in de afgelopen jaren ontzettend veel in is geïnvesteerd. De keuken, badkamer, kozijnen en de CV-ketel en leidingen zijn compleet vernieuwd. Daarnaast is de woning voorzien van zonnepanelen en is hij geheel geïsoleerd. De woning is zeer goed gesitueerd ten opzichte van scholen en uitvalswegen en is in een kindvriendelijke buurt gelegen. De woning beschikt over een heerlijke woonkamer, 3 slaapkamers en een ruime open zolder. Parkeren doet u hier op eigen erf. En uiteraard is er een vaarverbinding met de Reeuwijkse plassen aanwezig!

Indeling.

Via de voortuin komt men bij de entree van de woning. De hal geeft toegang tot de meterkast, separaat toilet, trap naar de 1e verdieping en woonkamer met open keuken. De keuken, in G-opstelling) is eind 2013 geplaatst en beschikt over een betonnen werkblad, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken aan de voorzijde, kijkt men naar de woonkamer met eetgedeelte. De woonkamer geeft ruimte voor een apart zit- en eetgedeelte en beschikt over een haard, hard houten vloer en middels grote schuifdeur heeft u toegang tot de achtertuin. De diepe achtertuin (Noord) beschikt over een bergkast, diverse niveaus om te zitten en  een vlonder aan de achterzijde waaraan men een boot kan stallen voor een heerlijke tocht over de Reeuwijkse plassen.

Aan de voorzijde van de woning is de zeer ruime berging opnieuw en vergroot aangebouwd. Deze is door de huidige eigenaren geïsoleerd en doet dienst als extra bergruimte en hier kunnen alle spullen netjes bewaard blijven.

Eerste verdieping.

Via de trap komt men op de bijzonder ruime overloop, welke u toegang geeft tot alle vertrekken op deze etage. Ook hier is weer enorm veel gedaan. Zo is de badkamer vergroot en zijn de slaapkamers aan de achterzijde tot een ruime hoofdslaapkamer gecreëerd. Doordat een deel van de slaapkamer aan de voorzijde bij de badkamer is betrokken, beschikt deze over enorm veel ruimte. Een hoekbad, een inloop douche, tweede toilet en wastafelmeubel. Het geheel is ook nog zeer keurig betegeld. Het resterende deel van de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakterras, die ook iets vergroot is door de ruimere berging.

Tweede verdieping:

Deze grote, open ruimte doet nu dienst als studeer ruimte en men treft hier de opstelplaats voor de CV-ketel en wasmachineaansluiting. Door het plaatsen van extra dakramen is deze ruimte erg licht geworden. Door het plaatsen van wanden, zou hier nog een extra kamer gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:

Vraagprijs €395.000,- Kosten Koper

Bouwjaar 1981

Gelegen op eigen grond

Woonoppervlakte circa 132m2

Perceel 189m2

Zeer goed onderhouden

Compleet geïsoleerd

Voorzien van 12 Zonnepanelen

CV-ketel Atag HR 2010

Berging geïsoleerd en vergoot.