Of u nu koopt of verkoopt, in de huidige huizenmarkt kunt u een goede partner gebruiken.
Iemand met aandacht voor uw wensen, oog voor bouwtechnische zaken, inzicht in de markt en een
nuchtere kijk op de zaak.
Onze werkwijze kenmerkt zich door toewijding, enthousiasme en strijdlust: precies wat u in de
huidige markt nodig heeft van een makelaar! Deskundig en kritisch, persoonlijk en benaderbaar.
Schiebrugge Makelaars is uw partner.

Wie zijn we?

Oscar van Wel – RMT
Oscar heeft 15 jaar ervaring in de makelaardij en heeft in het verleden bij grote kantoren in de regio Rotterdam gewerkt. Hier kwam hij tot de conclusie dat goede dienstverlening gepaard gaat met persoonlijke aandacht, kennis van de markt en vakinhoudelijke kennis.

In 2011 kwam hij tot de conclusie dat hij dit beter moest kunnen en startte Schiebrugge Makelaars. Binnen Schiebrugge Makelaars houdt hij zich voornamelijk bezig met aankopen en taxaties.

“ De makelaardij is van oudsher een vak waarbij koper en verkoper met elkaar in contact werden gebracht. Tegenwoordig verandert het vak in rap tempo en is het zaak de marktontwikkelingen op de voet te volgen. Kijken naar nieuwe innovatieve manieren om de bindende factor bij een transactie te zijn, maakt het anno 2018 nog steeds een uitdagend vak.

Paulien Raucamp Makelaar KRMT
Paulien is een enthousiaste makelaar, eveneens met ruim 15 jaar ervaring in het vak. Ze heeft een nuchtere kijk op zaken en geeft goed onderbouwd haar professionele mening.
Maar ze kan zich ook uitstekend inleven en weet partijen op een prettige manier bij elkaar te brengen. Paulien is van alle markten thuis: voor aankoop, verkoop en verhuur van woningen kun je bij haar terecht.
“Ik ben na de middelbare school per toeval in dit vak gerold en was meteen verkocht! Ik heb alle aspecten van het vak doorlopen, vanaf de binnendienst naar buiten. Het leuke aan het vak is de voldoening als de woning naar tevredenheid is verkocht, aangekocht of verhuurd. Voor een verkoper of koper is het ver- of aankopen van een woning een spannend proces. Ik zorg dat mijn klant altijd
goed geïnformeerd blijft over de stand van zaken en zorg dat het proces optimaal verloopt. Iemand blij maken met een nieuw thuis geeft me altijd weer veel energie.”

Wat kun je verder van ons verwachten:
– Flexibele openingstijden, ook ’s avonds of in het weekend
– Kennis van zaken van gekwalificeerde makelaars
– Perfecte service van A tot Z
– Kwaliteit voor een scherpe prijs